Skemastue for ansøgninger fra Hovedstadsområdet - LUKKET 

Skemastuen åbner for ansøgninger om Julehjælp i 2023 fra den 16. oktober 2023 til 2. november 2023. I perioden er åbningstiden mandag til torsdag fra 10.00 - 14.00. Skemastuen spiser frokost fra 12.00 - 12.30.

Man ansøger ved personlig henvendelse i Skemastuen medbringende sit Sundhedskort samt evt. dokumentation for sine indtægtsforhold.  Der kan søges om en gaveportion pr. husstand.

Ansøges der om legetøj SKAL børnenes Sundhedskort medbringes.

De bedes begrænse ledsagere ved Deres besøg i Skemastuen til evt. børn.

De finder Skemastuen på adressen:

Blegdamsvej 23
2100 København Ø

Der kan IKKE som tidligere ansøges ved indsendelse af skriftlig ansøgning pr. brev. Der vil kun undtagelsesvis være mulighed for ansøgning via hjemmesiden. De skal begrunde, hvorfor de ikke kan møde personligt op i Skemastuen, og De kan blive bedt om evt. dokumentation.

Køresvende

Man forventes selv at kunne afhente sin gaveportion på uddelingsdagen. Ansøgere med særlige behov, der sætter dem ude af stand til selv at afhente gaveportionen, kan få bevilget udbringning af pakken ved en af Juleuddelingens køresvende. Ansøgning herom til Skemastuen, der kan udbede evt. dokumentation.

Selve Juleuddelingen finder sted:

Søndag, den 17. december 2023 fra kl. 13.00 til 16.00
(evt. udbringning mellem kl. 09.00 - 13.00)

På Deres adgangskort til Juleuddelingen vil være anført et tidspunkt for fremmøde. De bedes overholde dette tidspunkt for at undgå for lange køer. De vil ikke kunne forvente, at blive lukket ind før det anførte tidspunkt.

Ligeledes bedes De begrænse antallet af ledsagere til 1 samt evt. børn.

Der tages forbehold for evt. begrænsninger fx grundet Corona/Covid-19 el. lign. Så hold øje med hjemmesiden.