Ansøgninger om julehjælp fra Hovedstadsområdet - Lukket Skilt

Skemastuen er LUKKET. Der modtages heller IKKE længere ansøgninger via hjemmesiden. Skemastuen åbner igen for ansøgninger om Julehjælp i 2024 fra den 14. oktober 2024 til 31. oktober 2024
Åbningstiden er mandag til torsdag fra 10.00 - 13.00.

De ansøger kun ved personlig henvendelse i Skemastuen. Husk at medbringe eget Sundhedskort samt evt. dokumentation for Deres nuværende indtægtsforhold.  Der kan kun søges om én gaveportion pr. husstand.

Ansøges der om legetøj SKAL børnenes Sundhedskort medbringes.

De bedes begrænse ledsagere ved Deres besøg i Skemastuen til evt. børn.

Skemastuen finder De på:

Blegdamsvej 23
2100 København Ø

Der kan IKKE ansøges ved indsendelse af ansøgning pr. brev. Der vil kun undtagelsesvis være mulighed for ansøgning via hjemmesiden.

Juleuddelingen finder sted:

Søndag, den 15. december 2024 fra kl. 13.00 til 16.00

Hvis De tildeles en gaveportion, vil der på Deres personlige adgangskort til Juleuddelingen blive anført et tidspunkt for hvornår De skal møde frem. Dette beder vi Dem respektere. De vil ikke kunne forvente at blive lukket ind før det anførte tidspunkt.
Ligeledes bedes De begrænse antallet af ledsagere til 1 samt evt. børn.

Vi forventer at ansøgerne selv møder frem for at afhente gaveportionen på uddelingsdagen. Ansøgere med særlige behov, der sætter dem ude af stand til selv at afhente gaveportionen, kan undtagelsesvis få bevilget udbringning af pakken ved en af Juleuddelingens køresvende. Ansøgning herom skal De oplyse til Skemastuen, der kan udbede evt. dokumentation. Udbringning vil foregå mellem 9:00 og 13:00

Der tages i øvrigt forbehold for evt. begrænsninger, så hold øje med hjemmesiden.

###